Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.PLATON (439988) - Recreativo Zürich Granada CF (988907) » 644085205: T60/J9/V

Liga 644085205 Información oficial sobre el partido 644085205 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / V.24 (5537)

C.D.PLATON Alineación oficial del equipo 'C.D.PLATON' en el partido 3 - 0 Rojetes F.C. Alineación oficial del equipo 'Rojetes F.C.' en el partido
Juan Francisco Cendrero (16') 1 - 0
Enrique Gradín (35') 2 - 0
Luis Calvillo (83') 3 - 0
C.D.PLATON Alineación oficial del equipo 'C.D.PLATON' en el partido 3 - 0 Rojetes F.C. Alineación oficial del equipo 'Rojetes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
C.D.PLATON Alineación oficial del equipo 'C.D.PLATON' en el partido 6 - 0 Rojetes F.C. Alineación oficial del equipo 'Rojetes F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.PLATON

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els seguidors del C.D.PLATON contenien la respiració mentre en Juan Francisco Cendrero s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): El jugador Enrique Gradín de C.D.PLATON es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Luis Calvillo va incrementar l'avantatge de C.D.PLATON amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Calvillo de C.D.PLATON va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 25 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 25 podia haver acabat en gol, però Arslan Badrtdinov va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de C.D.PLATON la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En 高 (Gao) 子阳 (Ziyang), entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rojetes. La jugada d'estratègia del C.D.PLATON per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Neco Pinar va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Rojetes F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Neco Pinar no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Pereira estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rojetes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Evaristo Sancho, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rojetes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 28, però en Sergio Bordera va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Evaristo Sancho de Rojetes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.