Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bermellar (794141) - Los Osos de Noega (1437117) » 644084286: T60/J3/V

Liga 644084286 Información oficial sobre el partido 644084286 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / V.8 (5521)

Bermellar Alineación oficial del equipo 'Bermellar' en el partido 3 - 0 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
Diego Dengra (16') 1 - 0
Abel Quijanopeinado (25') 2 - 0
Arturo Hernández Luna (62') 3 - 0
Bermellar Alineación oficial del equipo 'Bermellar' en el partido 3 - 0 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bermellar Alineación oficial del equipo 'Bermellar' en el partido 3 - 1 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
Tiene un resultado normal 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bermellar

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Bermellar prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Diego Dengra va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 25 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Bermellar i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 25 minuts de joc. Mentre en Abel Quijanopeinado el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Bermellar va augmentar la diferència quan Arturo Hernández Luna no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 27 (Ocasión de penalti): En Abel Quijanopeinado va llançar un penal al minut 27. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Bermellar van sortir al contraatac al minut 37, però Raúl Rubalcaba va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Abel Quijanopeinado, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Arturo Hernández Luna es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Robert Canning, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 234 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 89 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Abel Quijanopeinado estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Los Osos de Noega

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 38 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Logan Kempner amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Noega van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Logan Kempner des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Paciano Sardiña va fer una estirada espectacular al minut 43, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Jaime Egamendia.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Iván Serna va entorpir al marcador d'en Alejandro Silva Pacheco per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Noega van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marko Lazarević va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Iván Serna quasi redueix la diferència al marcador al minut 89, però una gran estirada d'en Paciano Sardiña va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Osorio Ulloa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.