Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Osos de Noega (1437117) - VayaPercal Club (779205) » 644084282: T60/J2/V

Liga 644084282 Información oficial sobre el partido 644084282 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / V.8 (5521)

Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido 1 - 1 VayaPercal Club Alineación oficial del equipo 'VayaPercal Club' en el partido
Carlos Osorio Ulloa (4') 1 - 0
1 - 1 Rubén Lamas Cabrera (12')
Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido 1 - 1 VayaPercal Club Alineación oficial del equipo 'VayaPercal Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido 6 - 0 VayaPercal Club Alineación oficial del equipo 'VayaPercal Club' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Osos de Noega

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Carlos Osorio Ulloa va donar a Noega un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Carlos Osorio Ulloa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Amb 25 minuts disputats, Marko Lazarević gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Alphons Woldt va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jaime Egamendia va estar a punt d'avançar els locals al minut 57 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 es va veure una gran oportunitat per a Noega per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlos Osorio Ulloa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Noega per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 68, quan Iván Serna va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Osorio Ulloa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaime Egamendia de Noega es va guanyar la targeta groga merescudament.

VayaPercal Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Rubén Lamas Cabrera va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 12.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a VayaPercal va estar a punt d'arribar en un córner. En Rubén Lamas Cabrera va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del VayaPercal sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rubén Lamas Cabrera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 58 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Brody Peramangk va marcar al minut 89 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wilfrid Perney de VayaPercal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.