Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ni neu (777271) - Aspirantes FC (990013) » 644084260: T60/J10/V

Liga 644084260 Información oficial sobre el partido 644084260 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / V.7 (5520)

ni neu Alineación oficial del equipo 'ni neu' en el partido 1 - 1 Aspirantes FC Alineación oficial del equipo 'Aspirantes FC' en el partido
0 - 1 Joachim Dembowski (48')
José Alberto Sánchez (59') 1 - 1
ni neu Alineación oficial del equipo 'ni neu' en el partido 1 - 1 Aspirantes FC Alineación oficial del equipo 'Aspirantes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ni neu Alineación oficial del equipo 'ni neu' en el partido 1 - 2 Aspirantes FC Alineación oficial del equipo 'Aspirantes FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,6 % 5,8 % 73,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ni neu

Goles Goles

  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador José Alberto Sánchez de neu va aconseguir igualar el partit al minut 59, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Ralf Wesener del neu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Moisés Medina va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Aspirantes FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Aspirantes prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Joachim Dembowski.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Danko Strgačić de Aspirantes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Danko Strgačić va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Chaime Montilla va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Aspirantes que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joachim Dembowski, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): El Aspirantes va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 11 amb un llançament de falta perillós. En Stuart Shergold però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Jesús Oliveros, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Oliveros es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Babot de Aspirantes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.