Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Plaza c (993373) - UIU TEAM (1597232) » 644083860: T60/J8/IV

Liga 644083860 Información oficial sobre el partido 644083860 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / IV.64 (3487)

La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 2 - 1 UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido
0 - 1 Piermarco Rigamonti (5')
Thanos Mpourousis (8') 1 - 1
Jean-Paul Sternsdorf (50') 2 - 1
La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 2 - 1 UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 2 - 3 UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,7 % 47,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Plaza c

Goles Goles

  • 112 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8, Thanos Mpourousis va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): Jean-Paul Sternsdorf va marcar al minut 50 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Leònides Seguí va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

UIU TEAM

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Piermarco Rigamonti que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, un refús desafortunat de Jesús Muñoz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kim Dekkers no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Yannic Trautmann quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Giacomo Gauthier va ridiculitzar a en Juan Francisco Marín Valle amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Caetano Silvano va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Plaza. La jugada d'estratègia del TEAM per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Piermarco Rigamonti va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Niels Stufler va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Thanos Mpourousis per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Piermarco Rigamonti va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): TEAM va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Yannic Trautmann que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.