Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D.N. Pirineos (1364988) - Los Chuzos FC (774367) » 644083782: T60/J3/IV

Liga 644083782 Información oficial sobre el partido 644083782 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / IV.63 (3486)

A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido 2 - 0 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
Artur Kalota (25') 1 - 0
Niokhor Soukho (36') 2 - 0
A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido 2 - 0 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido 2 - 1 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D.N. Pirineos

Goles Goles

  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Artur Kalota de Pirineos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): Als 36 minuts de joc, els nois de Pirineos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Niokhor Soukho augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Rubén Gorena es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Artur Kalota va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Espen Thomassen de Pirineos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Niokhor Soukho es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Florian Matusewicz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Cristoph Feßlmeier va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Artur Kalota, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Florian Matusewicz de Pirineos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Chuzos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): José Vicioso va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.