Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Vic (437271) - TRUÑO76 (1370360) » 644083602: T60/J14/IV

Liga 644083602 Información oficial sobre el partido 644083602 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / IV.59 (3482)

F.C. Vic Alineación oficial del equipo 'F.C. Vic' en el partido 0 - 1 TRUÑO76 Alineación oficial del equipo 'TRUÑO76' en el partido
0 - 1 Olivier Le Barzic (42')
F.C. Vic Alineación oficial del equipo 'F.C. Vic' en el partido 0 - 1 TRUÑO76 Alineación oficial del equipo 'TRUÑO76' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Vic Alineación oficial del equipo 'F.C. Vic' en el partido 2 - 0 TRUÑO76 Alineación oficial del equipo 'TRUÑO76' en el partido
Tiene mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Vic

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Arkadiusz Znaniecki va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Arho Saarenmaa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Andrzej Ponury del F.C. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Bogdan Coşarcă va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Enrico Del Greco va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 207 Minuto 57 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Bogdan Coşarcă de F.C. no va ser gol per ben poc.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Enrico Del Greco va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bogdan Coşarcă de F.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan Coşarcă de F.C. va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Arkadiusz Znaniecki de F.C. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

TRUÑO76

Goles Goles

  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Olivier Le Barzic de TRUÑO76 va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cristiano Leão va fer una magnífica centrada, però la rematada de Antonio Millañir va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de TRUÑO76 va anar a parar a la dreta de l'atac on en Talon Baldwin, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): TRUÑO76 va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Karl Lichtblau va quedar-se sol davant el porter Rudi van Kaam, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Antonio Millañir quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rudi van Kaam, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Cristiano Leão no va ser aprofitada per en Antonio Millañir que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giampaolo Tramaglini de TRUÑO76 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Olivier Le Barzic de TRUÑO76 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.