Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nacionalismo*Galego (309070) - Mata CF (125052) » 644083562: T60/J4/IV

Liga 644083562 Información oficial sobre el partido 644083562 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / IV.59 (3482)

Nacionalismo*Galego Alineación oficial del equipo 'Nacionalismo*Galego' en el partido 3 - 1 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
Bert De Zitter (10') 1 - 0
Vitoriano Mariz (24') 2 - 0
2 - 1 Mik Strojinc (39')
Daniel Piecha (41') 3 - 1
Nacionalismo*Galego Alineación oficial del equipo 'Nacionalismo*Galego' en el partido 3 - 1 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nacionalismo*Galego Alineación oficial del equipo 'Nacionalismo*Galego' en el partido 2 - 0 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nacionalismo*Galego

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Bert De Zitter va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Nacionalismo*Galego.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Vitoriano Mariz va incrementar l'avantatge de Nacionalismo*Galego amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Daniel Piecha va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 22 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Joffrey Debruille va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Danişment Pekal va intentar anar-se'n per velocitat al minut 37 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Roman Hříbek al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Urmas Laas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Bert De Zitter es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Genco Özkutay, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bartolomej Bystrián de Nacionalismo*Galego va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mata CF

Goles Goles

  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Mik Strojinc va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Mata en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Filiberto Curiel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 64 en Dik Knetemann va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en László Tulba va impedir que reduïssin les diferències al marcador.