Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esmorgantes S.D. (313539) - Real El Sol (1599869) » 644082903: T60/J7/IV

Liga 644082903 Información oficial sobre el partido 644082903 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / IV.47 (3470)

Esmorgantes S.D. Alineación oficial del equipo 'Esmorgantes S.D.' en el partido 1 - 3 Real Txuri Alineación oficial del equipo 'Real Txuri' en el partido
Álvaro Murillo (38') 1 - 0
1 - 1 Eligio Suša (61')
1 - 2 Vincenzo Francescoli (68')
1 - 3 Hamdi Bargougui (84')
Esmorgantes S.D. Alineación oficial del equipo 'Esmorgantes S.D.' en el partido 1 - 3 Real Txuri Alineación oficial del equipo 'Real Txuri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esmorgantes S.D. Alineación oficial del equipo 'Esmorgantes S.D.' en el partido 2 - 0 Real Txuri Alineación oficial del equipo 'Real Txuri' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esmorgantes S.D.

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Esmorgantes va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 38 Álvaro Murillo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Jan Bitterlich arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Josep Oriol Peirat de Esmorgantes va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Álvaro Murillo que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Real Txuri

Goles Goles

  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Eligio Suša de Txuri va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Vincenzo Francescoli quedar desmarcat i marcar per a Txuri al minut 68. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Eligio Suša va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Txuri, Hamdi Bargougui, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Txuri va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Erke Ersev va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Txuri van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 34 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Vincenzo Francescoli, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Ignacy Fajt va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Txuri que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Txuri Eligio Suša quasi marca al minut 74 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Hamdi Bargougui l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hamdi Bargougui de Txuri amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): César Augusto Bustillos de Txuri va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.