Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D Antas (308852) - El regreso de futbol samba (1417164) » 644082808: T60/J11/IV

Liga 644082808 Información oficial sobre el partido 644082808 en Hattrick

14.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / IV.45 (3468)

S.D Antas Alineación oficial del equipo 'S.D Antas' en el partido 0 - 0 El regreso de futbol samba Alineación oficial del equipo 'El regreso de futbol samba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.D Antas Alineación oficial del equipo 'S.D Antas' en el partido 2 - 0 El regreso de futbol samba Alineación oficial del equipo 'El regreso de futbol samba' en el partido
Tiene mala suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D Antas

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adrián Cervilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Jaume Josep Gelabert va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En 王 (Wang) 子崇 (Zichong) va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kostantzio Elgoabil! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47, Julio Sierra arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adrián Cervilla va estar a punt d'avançar els locals al minut 59 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En 王 (Wang) 子崇 (Zichong) del Antas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Josep Albert Picollà va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Antas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

El regreso de futbol samba

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del regreso sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en János Kákóczi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 7 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Salvador Guerguetiain va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Clodomiro de la Paz per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Heri Mubiru va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en János Kákóczi rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de regreso van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 48 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Salvador Guerguetiain, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 60 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Abraham da Pedra, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.