Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinazinho F.C. (994364) - EJR (441348) » 644082761: T60/J14/IV

Liga 644082761 Información oficial sobre el partido 644082761 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / IV.44 (3467)

Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido 0 - 5 EJR Alineación oficial del equipo 'EJR' en el partido
0 - 1 Elias Zerbe (32')
0 - 2 Örjan Skogerberg (41')
0 - 3 Dag Andreassen (47')
0 - 4 Guntrad Hüserbalken (75')
0 - 5 Eduardo Ostolaza (85')
Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido 0 - 5 EJR Alineación oficial del equipo 'EJR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido 3 - 0 EJR Alineación oficial del equipo 'EJR' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinazinho F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Pinazinho va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marek Bożek va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cristian Loria.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alberto Latessa va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 40 minuts, en Ouahab Hamour no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Latessa de Pinazinho es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 66, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Pinazinho va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ouahab Hamour va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Cristian Loria va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Marek Bożek no va entrar per centímetres.
  • 239 Minuto 88 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dariusz Darasz va ridiculitzar a en Dag Andreassen amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Cercós de Pinazinho amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

EJR

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): En Elias Zerbe va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): EJR sabia com jugar al contraatac, i al minut 41, Örjan Skogerberg va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): EJR va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Virgil Angelescu, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Dag Andreassen que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): EJR va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Guntrad Hüserbalken va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Eduardo Ostolaza de EJR l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): EJR van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 26 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Guntrad Hüserbalken no va ser gens encertat.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Örjan Skogerberg es va quedar sol davant del porter, al minut 48. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.