Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Merienda-Cena UD (1598375) - Atlético Fontaneta (1590176) » 644082641: T60/J12/IV

Liga 644082641 Información oficial sobre el partido 644082641 en Hattrick

21.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / IV.42 (3465)

Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido 4 - 4 Atlético Fontaneta Alineación oficial del equipo 'Atlético Fontaneta' en el partido
Kim Steinman (2') 1 - 0
Zbigniew Bizewski (19') 2 - 0
2 - 1 Stefano Maddii (21')
Kjell Vuylsteke (22') 3 - 1
3 - 2 Aníbal Quinhones (30')
3 - 3 Norbert Schulz (52')
3 - 4 Béla Brassai (68')
Maksimilian Finikov (83') 4 - 4
Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido 4 - 4 Atlético Fontaneta Alineación oficial del equipo 'Atlético Fontaneta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido 3 - 1 Atlético Fontaneta Alineación oficial del equipo 'Atlético Fontaneta' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merienda-Cena UD

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Kim Steinman va donar a Merienda-Cena un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Zbigniew Bizewski va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Maksimilian Finikov va acabar en una passada genial cap al jugador de Merienda-Cena Kjell Vuylsteke, que va marcar el 3 - 1.
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): Després de 83 minuts de partit, Maksimilian Finikov igualava per Merienda-Cena en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Davide Fiorinelli una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Brynsteinn Halldórsson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Davide Fiorinelli que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 230 Minuto 51 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Aliaksej Liapila, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kim Steinman! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vuk Načić va estar a punt d'avançar els locals al minut 59 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Kjell Vuylsteke va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Atlético Fontaneta

Goles Goles

  • 153 Minuto 21 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Fontaneta seguien lluitant fins al final. Al minut 21, fruit d'aquests esforços, Stefano Maddii va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): En Aníbal Quinhones va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Norbert Schulz de Fontaneta va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Fontaneta va ser finalitzada des de l'esquerra per Béla Brassai al minut 68. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Béla Brassai quasi aconsegueix empatar per Fontaneta al minut 39, però Daniel Dima va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El Fontaneta creava perill des de la dreta al minut 50, però en Daniel Dima, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Stefano Maddii desviant la pilota a servei de cantonada.