Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Fontaneta (1590176) - Parousia (1332937) » 644082638: T60/J11/IV

Liga 644082638 Información oficial sobre el partido 644082638 en Hattrick

14.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / IV.42 (3465)

Atlético Fontaneta Alineación oficial del equipo 'Atlético Fontaneta' en el partido 1 - 1 Parousia Alineación oficial del equipo 'Parousia' en el partido
0 - 1 Edgardo Ovando Solis (42')
Stefano Maddii (89') 1 - 1
Atlético Fontaneta Alineación oficial del equipo 'Atlético Fontaneta' en el partido 1 - 1 Parousia Alineación oficial del equipo 'Parousia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Fontaneta Alineación oficial del equipo 'Atlético Fontaneta' en el partido 1 - 1 Parousia Alineación oficial del equipo 'Parousia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,4 % 37,4 % 31,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Fontaneta

Goles Goles

  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Fontaneta s'esgargamellaven dempeus per esperonar Stefano Maddii que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 89 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Fontaneta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stefano Maddii va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nedeljko Tešić.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Fontaneta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Norbert Schulz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Lucas Kemna es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Fontaneta va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Lucas Kemna va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Aurelio Cruz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fontaneta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Mario Arlequín va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 78, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Bertalan Csillag s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Harri Berebide de Fontaneta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Parousia

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): En Edgardo Ovando Solis donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 42 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Aníbal Quinhones no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Víctor Velilla estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Zacarías Rueda Osborne quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Parousia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hubert Bujarski, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Khalifa Al-Emadi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zacarías Rueda Osborne de Parousia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edgardo Ovando Solis.