Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Shooting Stars (801052) - Pompaelo delenda est (122654) » 644082541: T60/J1/IV

Liga 644082541 Información oficial sobre el partido 644082541 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / IV.41 (3464)

F.C. Shooting Stars Alineación oficial del equipo 'F.C. Shooting Stars ' en el partido 1 - 1 Pompaelo delenda est Alineación oficial del equipo 'Pompaelo delenda est' en el partido
0 - 1 Alberto Écija (87')
Juan Lefler (88') 1 - 1
F.C. Shooting Stars Alineación oficial del equipo 'F.C. Shooting Stars ' en el partido 1 - 1 Pompaelo delenda est Alineación oficial del equipo 'Pompaelo delenda est' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Shooting Stars Alineación oficial del equipo 'F.C. Shooting Stars ' en el partido 2 - 0 Pompaelo delenda est Alineación oficial del equipo 'Pompaelo delenda est' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Shooting Stars

Goles Goles

  • 112 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Shooting s'esgargamellaven dempeus per esperonar Juan Lefler que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 88 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fabio Achás va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Maurits Huyge! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Nicolás Lazaga va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Juan Lefler rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Pompaelo delenda est

Goles Goles

  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Alberto Écija va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de delenda i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Bálint Lakner va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): delenda va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Joaquín Casas va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de delenda van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alberto Écija va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquín Casas.