Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WillyWild Boys (488714) - Alba (118694) » 644081469: T60/J13/IV

Liga 644081469 Información oficial sobre el partido 644081469 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / IV.21 (3444)

aspirinabayer Alineación oficial del equipo 'aspirinabayer' en el partido 3 - 0 Alba Alineación oficial del equipo 'Alba' en el partido
Tekin Otak (44') 1 - 0
Myfer Eguniz (71') 2 - 0
Myfer Eguniz (74') 3 - 0
aspirinabayer Alineación oficial del equipo 'aspirinabayer' en el partido 3 - 0 Alba Alineación oficial del equipo 'Alba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
aspirinabayer Alineación oficial del equipo 'aspirinabayer' en el partido 2 - 0 Alba Alineación oficial del equipo 'Alba' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aspirinabayer

Goles Goles

  • 116 Minuto 44 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Adolfo Salazar Murillo va acabar en una passada genial cap al jugador de aspirinabayer Tekin Otak, que va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Myfer Eguniz de aspirinabayer va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): aspirinabayer va augmentar la diferència quan Myfer Eguniz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Caleb Freelong estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pino Reidenbach, als 27 minuts, va fallar per ben poc.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): aspirinabayer per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Francisco José Ferrán va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): aspirinabayer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Adolfo Salazar Murillo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marcos Rojo.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fabio Orciani va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adolfo Salazar Murillo de aspirinabayer va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marcos Rojo al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Francisco José Ferrán va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Alba

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Adrián Lara, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Joakim Gillberg no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Başar Akın estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Alba van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Başar Akın des de l'esquerra va sortir desviat.