Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF MÀF (1458262) - Exc3s_FC (1457048) » 644080877: T60/J5/IV

Liga 644080877 Información oficial sobre el partido 644080877 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / IV.11 (3434)

Jabatadas Alineación oficial del equipo 'Jabatadas' en el partido 2 - 0 U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido
Cafer Saydam (32') 1 - 0
Adrian Domżał (59') 2 - 0
Jabatadas Alineación oficial del equipo 'Jabatadas' en el partido 2 - 0 U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jabatadas Alineación oficial del equipo 'Jabatadas' en el partido 2 - 0 U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jabatadas

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passats 32 minuts, Cafer Saydam, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Jabatadas es posava per davant!
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, Jabatadas va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Adrian Domżał, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Jabatadas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kenny Ng, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): Pedro de Minaya quasi marca en una jugada assajada de córner que Matthias Staven havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Andrés Río per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Selçuk Hulagu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pedro de Minaya de Jabatadas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Jabatadas ho intentava per la dreta per mitjà de Adolf Pelc, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Dāvids Neikens, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

U.D.Santalecina

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Santa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Christoph Rösner, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Alain Heurtebize va deixar a Cafer Saydam assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Santa, l'equip va recuperar la pilota al minut 63 i va contraatacar. En Alain Heurtebize va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.