Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bichito United (778535) - C.A. Diebloo (798201) » 644080494: T60/J7/IV

Liga 644080494 Información oficial sobre el partido 644080494 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / IV.4 (3427)

Bichito United Alineación oficial del equipo 'Bichito United' en el partido 2 - 0 C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido
Igor Hodoško (71') 1 - 0
Ján Jančo (80') 2 - 0
Bichito United Alineación oficial del equipo 'Bichito United' en el partido 2 - 0 C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bichito United Alineación oficial del equipo 'Bichito United' en el partido 2 - 0 C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bichito United

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 71, Georgi Dimitrov va pentinar un córner cap al segon pal que Igor Hodoško va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bichito pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ján Jančo va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Tommi Lukumies va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bichito.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alfred Kiniorski va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Cyril Latour va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ville Karnaattu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Bichito va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tommi Lukumies va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Saeed Hazim Al-Hanthaly.
  • 220 Minuto 69 (Ocasión de falta): Al minut 69, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 216 Minuto 81 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alfred Kiniorski va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ján Jančo, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Igor Hodoško. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

C.A. Diebloo

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Diebloo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Yaşar Binnətov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Diebloo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 51, però Yaşar Binnətov va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joel Robton de Diebloo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.