Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Mariana (491018) - Grimey FC (1430820) » 644080415: T60/J1/IV

Liga 644080415 Información oficial sobre el partido 644080415 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / IV.3 (3426)

F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido 2 - 3 CABEZO MARTÍN Alineación oficial del equipo 'CABEZO MARTÍN' en el partido
0 - 1 Benito Amézaga (6')
Jesús Manuel Sánchez Llorente (11') 1 - 1
Antonio Lobatón (33') 2 - 1
2 - 2 Manuel Gatell (39')
2 - 3 Benito Amézaga (58')
F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido 2 - 3 CABEZO MARTÍN Alineación oficial del equipo 'CABEZO MARTÍN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido 4 - 2 CABEZO MARTÍN Alineación oficial del equipo 'CABEZO MARTÍN' en el partido
Tiene mala suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,3 % 7,1 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mariana

Goles Goles

  • 112 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Mariana s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jesús Manuel Sánchez Llorente que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 11 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Mariana s'avançava al marcador al minut 33, després d'un rebot que va caçar en Antonio Lobatón per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Pau Laïlla gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Banin Vicioso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mariana a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pau Laïlla va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Jesús Manuel Sánchez Llorente quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Mariana enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Caulers de Mariana es va guanyar la targeta groga merescudament.

CABEZO MARTÍN

Goles Goles

  • 115 Minuto 6 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Benito Amézaga era molt més ràpid que el defensa Juan Caulers. Al minut 6, el jugador de CABEZO va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): CABEZO sabia com jugar al contraatac, i al minut 39, Manuel Gatell va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.
  • 115 Minuto 58 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 58 minuts de joc, Benito Amézaga, corrent com un esperitat, superà primer Juan Caulers per velocitat, i després el porter posant el 2 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Renato Godinho, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fernando Puerto que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Renato Godinho, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. CABEZO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.