Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

K-Ruli (1593770) - Club Deportivo Opañel (1458526) » 644080352: T60/J13/IV

Liga 644080352 Información oficial sobre el partido 644080352 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / IV.1 (3424)

K-Ruli Alineación oficial del equipo 'K-Ruli' en el partido 0 - 6 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
0 - 1 Benjamín Roldán Miñarro (25')
0 - 2 Patricio Asín (26')
0 - 3 Amr Bekier (50')
0 - 4 Benjamín Roldán Miñarro (72')
0 - 5 Jordi Sendiu (80')
0 - 6 Jordi Sendiu (90')
K-Ruli Alineación oficial del equipo 'K-Ruli' en el partido 0 - 6 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
K-Ruli Alineación oficial del equipo 'K-Ruli' en el partido 0 - 3 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

K-Ruli

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Montano de K-Ruli amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Gonzalo Aldana Amaya de K-Ruli va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Club Deportivo Opañel

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de CD Opañel va ser finalitzada des de l'esquerra per Benjamín Roldán Miñarro al minut 25. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al 26 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a CD Opañel augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Patricio Asín es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip CD Opañel va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Amr Bekier va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.
  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 72, en Antonio Moscoso del CD Opañel va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Benjamín Roldán Miñarro que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 4.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): CD Opañel va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Jordi Sendiu va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Passaven 90 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jordi Sendiu va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Pablo Molins de CD Opañel, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CD Opañel que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Paul Blackburn, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): CD Opañel quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Benjamín Roldán Miñarro va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Amr Bekier després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Najib El Rifai va poder desviar-lo a córner.