Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MENSAJIHS (1433714) - setter (1592526) » 644080156: T60/J6/III

Liga 644080156 Información oficial sobre el partido 644080156 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / III.14 (3421)

MENSAJIHS Alineación oficial del equipo 'MENSAJIHS' en el partido 1 - 3 setter Alineación oficial del equipo 'setter' en el partido
0 - 1 Gordon Matócsi (34')
0 - 2 Yiannis Stamatakis (61')
0 - 3 Diego Reyes (80')
Gendule Atauri (83') 1 - 3
MENSAJIHS Alineación oficial del equipo 'MENSAJIHS' en el partido 1 - 3 setter Alineación oficial del equipo 'setter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MENSAJIHS Alineación oficial del equipo 'MENSAJIHS' en el partido 2 - 0 setter Alineación oficial del equipo 'setter' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MENSAJIHS

Goles Goles

  • 103 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els seguidors del MENSAJIHS van tornar a saltar d'alegria al minut 83. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Gendule Atauri que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): MENSAJIHS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rami Hallani en un 1 contra 1 amb el porter Ramzi Mattar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): Art van Beek hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Amado Alberto de Sousa havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Art van Beek quasi marca en una jugada assajada de córner que Kemal Tavus havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Amado Alberto de Sousa no oblidarà el que li va passar durant el minut 79. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ewalt Chenu de MENSAJIHS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

setter

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gordon Matócsi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a setter.
  • 180 Minuto 61 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 61 pels visitants. En Yiannis Stamatakis va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Diego Reyes va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de setter i marcant el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Gordon Matócsi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 12 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pavel Khramushkin va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Thorben Pavelka rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del setter sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Thorben Pavelka, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 43 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.