Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pochotos (492379) - UD.LOS PINALES (308719) » 644079711: T60/J7/III

Liga 644079711 Información oficial sobre el partido 644079711 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / III.6 (3413)

Mapashito Team Alineación oficial del equipo 'Mapashito Team' en el partido 0 - 2 FC IRENE Alineación oficial del equipo 'FC IRENE' en el partido
0 - 1 José Cuenca (15')
0 - 2 Simon Fredriksson (37')
Mapashito Team Alineación oficial del equipo 'Mapashito Team' en el partido 0 - 2 FC IRENE Alineación oficial del equipo 'FC IRENE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mapashito Team Alineación oficial del equipo 'Mapashito Team' en el partido 2 - 0 FC IRENE Alineación oficial del equipo 'FC IRENE' en el partido
Tiene mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mapashito Team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Benedykt Łąka va entorpir al marcador d'en Dani Güell per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 el Mapashito va posar setge sobre la defensa central visitant però en Roger de Masdevall no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jaromír Plechatý hauria d'haver estat gol al minut 36 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Mapashito va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Roger de Masdevall va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Josef Rahmskog va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Josef Rahmskog i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Mapashito, però el xut de Eusebio Contessa va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan Jaromír Plechatý des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Mapashito va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Sam Nash va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al 88, Roger de Masdevall hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Josef Rahmskog. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Melchior Sorin de Mapashito es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

FC IRENE

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): IRENE va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 15, quan José Cuenca, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Simon Fredriksson va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, IRENE, al minut 37. El marcador va canviar a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el IRENE sortien al contraatac. La falta llançada per Abderrazak Salhi va sortir força alta sense massa perill.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, el IRENE va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Abderrazak Salhi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rodrigo Cassani al minut 66, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26, Diamantino Rocha de IRENE va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sacarino Aguiño.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodrigo Cassani de IRENE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.