Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kram (1581800) - "Aqui la peña está muy loca" (1462918) » 644079650: T60/J6/III

Liga 644079650 Información oficial sobre el partido 644079650 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / III.5 (3412)

Kram Alineación oficial del equipo 'Kram' en el partido 2 - 1 "Aqui la peña está muy loca" Alineación oficial del equipo '"Aqui la peña está muy loca"' en el partido
Vojtěch Schlosser (63') 1 - 0
1 - 1 Juan Miguel Alemán Pardo (68')
Miquel Àngel Bret (75') 2 - 1
Kram Alineación oficial del equipo 'Kram' en el partido 2 - 1 "Aqui la peña está muy loca" Alineación oficial del equipo '"Aqui la peña está muy loca"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kram Alineación oficial del equipo 'Kram' en el partido 2 - 0 "Aqui la peña está muy loca" Alineación oficial del equipo '"Aqui la peña está muy loca"' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kram

Goles Goles

  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 63 minuts, el tirador de faltes del Kram va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Vojtěch Schlosser, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 187 Minuto 75 (Gol tiro lejano): Després de 75 minuts el Kram, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Miquel Àngel Bret sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 14 (Ocasión tiro lejano): El Kram se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 14, en Carlos Vivas va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Davide Sanginario quasi dona a Kram l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Angel Martín Mancuello va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Carlos Vivas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Tobias Kullenlind de Kram va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

"Aqui la peña está muy loca"

Goles Goles

  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Juan Miguel Alemán Pardo va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gabriel Manzano López va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Juan Miguel Alemán Pardo aquest no va estar a l'altura.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Barella va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Miguel Alemán Pardo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Baltz Garraitza, als 67 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Manzano López de "Aqui va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.