Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la seta (1592255) - V/A (1335758) » 644079605: T60/J9/III

Liga 644079605 Información oficial sobre el partido 644079605 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / III.4 (3411)

la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 0 - 1 V/A Alineación oficial del equipo 'V/A' en el partido
0 - 1 Emilian Karwowski (61')
la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 0 - 1 V/A Alineación oficial del equipo 'V/A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 0 - 2 V/A Alineación oficial del equipo 'V/A' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la seta

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Renán Paz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de seta va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Wessel Evenhuis va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Zygmunt Starkowski va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de seta.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): seta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 47 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Zygmunt Starkowski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Toader Bîstriţchi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de seta que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 210 Minuto 81 (Ocasión de falta): En David Fitzgibbon tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

V/A

Goles Goles

  • 174 Minuto 61 (Gol de penalti): En Emilian Karwowski va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 61. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Florian Jaurrieta, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Antonio Zaccariotto quasi marca en una jugada assajada de córner que Giuseppe Caprioli havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giuseppe Caprioli de V/A va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.