Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la seta (1592255) - Moyatzo Braves (993893) » 644079583: T60/J3/III

Liga 644079583 Información oficial sobre el partido 644079583 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / III.4 (3411)

la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 0 - 1 Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido
0 - 1 Raúl Ruiz del Pino (16')
la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 0 - 1 Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 0 - 1 Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la seta

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de seta va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tostão Romero va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de seta, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Nazario Vicuña va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): seta van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Anton-Michael Zemann des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de seta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dragan Čavić, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Moyatzo Braves

Goles Goles

  • 108 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible (general)): Baudelio Pérez de Moyatzo va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Raúl Ruiz del Pino que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Raúl Ruiz del Pino va fer al minut 40 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Francesc Curell, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pepe Queirós va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Baudelio Pérez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Raúl Ruiz del Pino després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rafael Camas va poder desviar-lo a córner.