Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS MÁS MATAOS (489013) - Seny,pit i collons! (492716) » 644079536: T60/J5/III

Liga 644079536 Información oficial sobre el partido 644079536 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / III.3 (3410)

LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 1 - 1 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
0 - 1 Antenor Turrido (4')
Michael Pfeifer (64') 1 - 1
LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 1 - 1 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 2 - 0 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS MÁS MATAOS

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Michael Pfeifer va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. MATAOS empatava el partit, 1 a 1, al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, Pedro Entrambasaguas va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Jakub Zimnicki va estar a punt de marcar al minut 27 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Benito Bertellotti va deixar a Manuel Mariano assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de MATAOS Novak Lukić quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Jakub Zimnicki va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Pedro Entrambasaguas quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Pedro Entrambasaguas de MATAOS va intentar batre la porteria rival al minut 61 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): MATAOS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 70, quan Nguyễn Anh Tuyên va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Benito Bertellotti de MATAOS no va ser gol per ben poc.

Seny,pit i collons!

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador de Seny,pit Antenor Turrido va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 4 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Seny,pit va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xesús Adanza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Seny,pit, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Eduardo Rodríguez Navas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Seny,pit van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 48 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Gustavo Adolfo Bustos, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): El Seny,pit va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gustavo Adolfo Bustos la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.