Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pony Bravo (797964) - Mivi Team (779562) » 644079500: T60/J11/III

Liga 644079500 Información oficial sobre el partido 644079500 en Hattrick

14.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / III.2 (3409)

Pony Bravo Alineación oficial del equipo 'Pony Bravo' en el partido 1 - 3 Mivi Team Alineación oficial del equipo 'Mivi Team' en el partido
0 - 1 Víctor Clement (15')
0 - 2 Horacio Mendiola (21')
0 - 3 Víctor Clement (25')
Stjepan Raguzin (37') 1 - 3
Pony Bravo Alineación oficial del equipo 'Pony Bravo' en el partido 1 - 3 Mivi Team Alineación oficial del equipo 'Mivi Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pony Bravo Alineación oficial del equipo 'Pony Bravo' en el partido 0 - 1 Mivi Team Alineación oficial del equipo 'Mivi Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pony Bravo

Goles Goles

  • 100 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37, Stjepan Raguzin va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pony va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Stjepan Raguzin va sortir per sobre el travesser.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Mario Bogo de Pony es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 67, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Pony va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Nicolás Matías Ayestarán va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Mendoza de Pony va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thure Andersen de Pony amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Mivi Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 15 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mivi. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Víctor Clement xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gumersindo Destar va anar directament als peus de Horacio Mendiola que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 186 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Mivi va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Víctor Clement rematés de volea a la xarxa. El 0 - 3 pujava al marcador al minut 25.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Luis Regidor al minut 28, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gumersindo Destar va entorpir al marcador d'en Alberto Errazquin per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Víctor Clement va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Alberto Errazquin va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.