Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Al Atakeeerrr...! (1590640) - Mivi Team (779562) » 644079479: T60/J5/III

Liga 644079479 Información oficial sobre el partido 644079479 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / III.2 (3409)

Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido 0 - 1 Mivi Team Alineación oficial del equipo 'Mivi Team' en el partido
0 - 1 Víctor Clement (61')
Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido 0 - 1 Mivi Team Alineación oficial del equipo 'Mivi Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido 3 - 0 Mivi Team Alineación oficial del equipo 'Mivi Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Atakeeerrr...!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atakeeerrr...! va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gibson Faulkner, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Raigardas Bužavas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Michele Perrucci va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Michele Perrucci va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ahmad Marewan va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bayan Ulagan va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Atakeeerrr...! va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gibson Faulkner va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gávio Almeida Gouveia.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 es va veure una gran oportunitat per a Atakeeerrr...! per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Baghdasar Miqaelyan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 慶吾 (Keigo) 小長井 (Konagai) de Atakeeerrr...! la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Mivi Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Mivi va ser finalitzada des de l'esquerra per Víctor Clement al minut 61. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Óscar Imbroda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mivi que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Mivi van sortir al contraatac al minut 21, però Luis Regidor va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Bogdan Frumuşelu de Mivi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.