Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

efece F.C (1367827) - Al Atakeeerrr...! (1590640) » 644079475: T60/J4/III

Liga 644079475 Información oficial sobre el partido 644079475 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / III.2 (3409)

Tuaaseke F. C. Alineación oficial del equipo 'Tuaaseke F. C.' en el partido 0 - 2 Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido
0 - 1 Ahmad Marewan (47')
0 - 2 慶吾 (Keigo) 小長井 (Konagai) (61')
Tuaaseke F. C. Alineación oficial del equipo 'Tuaaseke F. C.' en el partido 0 - 2 Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tuaaseke F. C. Alineación oficial del equipo 'Tuaaseke F. C.' en el partido 0 - 3 Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tuaaseke F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 4 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sergio Isuzquiza, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): El Tuaaseke va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Daniel Moreno la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): El Tuaaseke va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 25, però en José García va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Daniel-Bogdan Făgaş va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tuaaseke.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tuaaseke sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Daniel-Bogdan Făgaş, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 49 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Al Atakeeerrr...!

Goles Goles

  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ahmad Marewan va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): 慶吾 (Keigo) 小長井 (Konagai) va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 61, i va fer pujar el 0 - 2 per a Atakeeerrr...!.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dan Renmo va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Roberto Ruiz Llera aquest no va estar a l'altura.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Gibson Faulkner quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Atakeeerrr...! va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Glen van Hoven va quedar-se sol davant el porter Josep Enric Fàbregas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Michele Perrucci, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 48 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Atakeeerrr...! va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Dan Renmo al minut 75, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.