Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Badalonian (991611) - C.D. Monte (1414083) » 644079430: T60/J7/III

Liga 644079430 Información oficial sobre el partido 644079430 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / III.1 (3408)

Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido 2 - 2 C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido
0 - 1 Víctor Sánchez (15')
Miguel Ángel 'El Redentor' Badenes Luz (26') 1 - 1
Gaetano Scapin (49') 2 - 1
2 - 2 严 (Yan) 兴卓 (Xingzhuo) (69')
Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido 2 - 2 C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido 2 - 0 C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido
Tiene un resultado normal 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hadria's team

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors del Hadrias amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 26, deixant Miguel Ángel 'El Redentor' Badenes Luz en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 124 Minuto 49 (Gol de penalti): Corria el minut 49, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Hadrias s'avançava en el marcador després que en Gaetano Scapin xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aate Kannela! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Hadrias per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cristoff Trepicchio, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel 'El Redentor' Badenes Luz del Hadrias ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Ángel 'El Redentor' Badenes Luz va estar a punt d'acabar en gol al minut 47, però el porter visitant Baltasar Cifontes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Hadrias ho intentava per la dreta per mitjà de Cristoff Trepicchio, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Cristoff Trepicchio. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro 'El Cerebro' Mila va estar a punt d'avançar els locals al minut 71 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aate Kannela de Hadrias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dumitru Mitrea de Hadrias amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.D.Monte

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Víctor Sánchez va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Monte, al minut 15. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Monte van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 69, quan 严 (Yan) 兴卓 (Xingzhuo) va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Alfredo Ramos Pemán va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Monte que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): 严 (Yan) 兴卓 (Xingzhuo) va marcar al minut 41 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.