Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS ECHENIQUES (1589927) - UD Badalonian (991611) » 644079413: T60/J3/III

Liga 644079413 Información oficial sobre el partido 644079413 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / III.1 (3408)

Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido 4 - 2 Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido
0 - 1 Cristoff Trepicchio (3')
Patryk Płaskoń (14') 1 - 1
1 - 2 Dodong Gabor (73')
Manel Aguilà (80') 2 - 2
Patryk Płaskoń (87') 3 - 2
Patryk Płaskoń (88') 4 - 2
Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido 4 - 2 Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido 0 - 1 Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido
Tiene mucha potra 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Trote Cochinero

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Cochinero sabia com jugar al contraatac, i al minut 14, Patryk Płaskoń va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): En Manel Aguilà va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Patryk Płaskoń va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Cochinero, al minut 87. El marcador va canviar a 3 - 2.
  • 141 Minuto 88 (Gol de contra por el centro): Cochinero va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 88, quan Patryk Płaskoń, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 11 (Ocasión de contra de falta): El Cochinero va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jarosław Demkowski la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cochinero, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Omar Maingot va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gayo Abaeto va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Hadria's team

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 3, el Hadrias va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Cristoff Trepicchio, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Dodong Gabor va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Juan Antonio Rul, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sorin 'El Rumano' Tulceanu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Hadrias va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Antonio Rul va desviar el xut final de Gaetano Scapin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Hadrias va estar a punt d'empatar al 87 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Christoffer Budtz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.