Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Meca (1600223) - Mon Calamari (1333784) » 644079371: T60/J6/II

Liga 644079371 Información oficial sobre el partido 644079371 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / II.4 (3407)

La Meca Alineación oficial del equipo 'La Meca' en el partido 2 - 1 Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido
Jorge Corbí (27') 1 - 0
Iván Cos (64') 2 - 0
2 - 1 Wilson Biwott (70')
La Meca Alineación oficial del equipo 'La Meca' en el partido 2 - 1 Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Meca Alineación oficial del equipo 'La Meca' en el partido 1 - 1 Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,7 % 10,8 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Meca

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 27 gràcies a la jugada de Jorge Corbí, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Meca va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Iván Cos va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Iván Cos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Maura.

Mon Calamari

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 70 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mon Cala. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Wilson Biwott xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mon Cala va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Humphrey Brinkman, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 287 Minuto 31 (Ocasión tiro lejano): El Mon Cala se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 31, en George Haeringer va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gianni Tangorra va fer una magnífica centrada, però la rematada de Gleb Bazylev va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 216 Minuto 48 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Gianni Tangorra va ser clau en la jugada d'atac de Mon Cala al minut 48, quan ell mateix va fer una passada brutal a Gleb Bazylev, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 287 Minuto 67 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Nikolas Bruckner ja els havia advertit que el porter contrari, en Filippo Vanzetto, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.