Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mon Calamari (1333784) - El Raposu de Agüera (802128) » 644079367: T60/J5/II

Liga 644079367 Información oficial sobre el partido 644079367 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / II.4 (3407)

Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido 4 - 2 El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido
0 - 1 José Inurrieta (19')
Humphrey Brinkman (20') 1 - 1
Sergio Marena (32') 2 - 1
Eligio Almeida (37') 3 - 1
Humphrey Brinkman (58') 4 - 1
4 - 2 Ruperto Gavilán (75')
Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido 4 - 2 El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido 2 - 0 El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido
Tiene suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mon Calamari

Goles Goles

  • 187 Minuto 20 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Mon Cala va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Humphrey Brinkman en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 1.
  • 187 Minuto 32 (Gol tiro lejano): Després de 32 minuts el Mon Cala, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Sergio Marena sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 1 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Eligio Almeida, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 58 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mon Cala. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Humphrey Brinkman xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mon Cala a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gianni Tangorra va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

El Raposu de Agüera

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): En Roberto Hizurun entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al El Raposu, un peu providencial d'en José Inurrieta va situar el 0-1 al panell digital.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): En Ruperto Gavilán va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el El Raposu sortien al contraatac. La falta llançada per Juan Irurtia va sortir força alta sense massa perill.