Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Raposu de Agüera (802128) - ORGULLO DE PUMA (774863) » 644079363: T60/J4/II

Liga 644079363 Información oficial sobre el partido 644079363 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / II.4 (3407)

El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido 1 - 0 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
Sebastián Panesso (65') 1 - 0
El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido 1 - 0 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido 2 - 0 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Raposu de Agüera

Goles Goles

  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sebastián Panesso de El Raposu aconseguir un gol al minut 65 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Daniel Amengual va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Bruno Mathis rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Daniel Amengual va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de El Raposu.
  • 289 Minuto 39 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Lucas Ellernbrook per la seva rapidesa. Al minut 39 va intentar marxar per velocitat d'en Arakel Matevosyan, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Ruperto Gavilán arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Raposu per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 59, quan Bruno Mathis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 61 (Ocasión de falta): Juan Irurtia quasi dona a El Raposu l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Hizurun de El Raposu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ORGULLO DE PUMA

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TRIGÜEY va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Botond Lakatos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Botond Lakatos va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el TRIGÜEY sortien al contraatac. La falta llançada per Ursino Goitia va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vincent Bert de TRIGÜEY va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.