Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ORGULLO DE PUMA (774863) - romero92 (117832) » 644079350: T60/J1/II

Liga 644079350 Información oficial sobre el partido 644079350 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / II.4 (3407)

ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido 1 - 2 Chitalu Warriors F.C Alineación oficial del equipo 'Chitalu Warriors F.C' en el partido
Andrzej Tybora (12') 1 - 0
1 - 1 Pękosław Mulczyński (29')
1 - 2 Marvin Viridén (42')
ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido 1 - 2 Chitalu Warriors F.C Alineación oficial del equipo 'Chitalu Warriors F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido 2 - 0 Chitalu Warriors F.C Alineación oficial del equipo 'Chitalu Warriors F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ORGULLO DE PUMA

Goles Goles

  • 116 Minuto 12 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Ángel Cortallo sempre és una garantia. Al minut 12, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Andrzej Tybora marcar el 1 - 0 per al TRIGÜEY.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Bekarys Mirmanov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Valerio Mottola s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Chitalu Warriors F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 en Pękosław Mulczyński va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 42, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Marvin Viridén es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): ChiWar van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Pękosław Mulczyński va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Marvin Viridén, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ChiWar va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Piotr Tereba de ChiWar va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Georges Goyer de ChiWar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.