Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Fatos (313413) - Valinor Knicks (774537) » 644079292: T60/J14/II

Liga 644079292 Información oficial sobre el partido 644079292 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / II.2 (3405)

Los Fatos Alineación oficial del equipo 'Los Fatos' en el partido 2 - 0 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
Ezti Atutxa (34') 1 - 0
Luis Moreno (75') 2 - 0
Los Fatos Alineación oficial del equipo 'Los Fatos' en el partido 2 - 0 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Fatos Alineación oficial del equipo 'Los Fatos' en el partido 3 - 0 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Fatos

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Fatos s'avançava al marcador al minut 34, després d'un rebot que va caçar en Ezti Atutxa per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Luis Moreno va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Fatos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Enrique Calahorra ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Fatos va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però David Enrique Calahorra va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Joaquín Zurica es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Moreno.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ezti Atutxa de Fatos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Valinor Knicks

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Valinor, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Jeff Akridge va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Chris Bigand va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Elias Lamberty, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Valinor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Agripino Muruxosa va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Pepe Zozaya va fer al minut 63 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Daniel Jiménez Lacima, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.