Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayonero (773984) - Valinor Knicks (774537) » 644079267: T60/J8/II

Liga 644079267 Información oficial sobre el partido 644079267 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / II.2 (3405)

Rayonero Alineación oficial del equipo 'Rayonero' en el partido 2 - 1 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
0 - 1 Elias Lamberty (7')
Vladimir Carrillo (33') 1 - 1
Isidoro Capitán (73') 2 - 1
Rayonero Alineación oficial del equipo 'Rayonero' en el partido 2 - 1 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayonero Alineación oficial del equipo 'Rayonero' en el partido 1 - 1 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayonero

Goles Goles

  • 187 Minuto 33 (Gol tiro lejano): Després de 33 minuts el Rayonero, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Vladimir Carrillo sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Valinor. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Isidoro Capitán la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Rayonero es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 38 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Sammuel Cagnie ja els havia advertit que el porter contrari, en Kwamena Boampong, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lorenzo Mürner de Rayonero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Valinor Knicks

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Elias Lamberty que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de David Sáenz Hernández de Valinor va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Carlos López Soto al minut 18 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Valinor va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pere Ramon Fransech, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pere Ramon Fransech.