Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Fatos (313413) - Carlos Jugon (775687) » 644079263: T60/J7/II

Liga 644079263 Información oficial sobre el partido 644079263 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / II.2 (3405)

Los Fatos Alineación oficial del equipo 'Los Fatos' en el partido 5 - 2 Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido
Francisco Manuel Vidaurre (21') 1 - 0
1 - 1 Oscar Alberto Toppini (34')
Jesús Gutiérrez de Foz (42') 2 - 1
Xairo Sujuz (43') 3 - 1
3 - 2 Mikko Koskiranta (74')
Albèrt Esquirol (84') 4 - 2
Eduard Delclef (88') 5 - 2
Los Fatos Alineación oficial del equipo 'Los Fatos' en el partido 5 - 2 Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Fatos Alineación oficial del equipo 'Los Fatos' en el partido 4 - 0 Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Fatos

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Francisco Manuel Vidaurre va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Fatos.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jesús Gutiérrez de Foz de Fatos aconseguir un gol al minut 42 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Xairo Sujuz va incrementar l'avantatge de Fatos amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Fatos va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Albèrt Esquirol, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 88, Albèrt Esquirol va pentinar un córner cap al segon pal que Eduard Delclef va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Fatos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis Moreno, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Albà Morros va ridiculitzar a en Jon Negelua amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Francisco Manuel Vidaurre, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Albà Morros va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Gutiérrez de Foz.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albà Morros de Fatos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jesús Gutiérrez de Foz va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Carlos Jugon

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Oscar Alberto Toppini va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Jugon i marcant el 1 - 1.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Un mica després, Mikko Koskiranta de Jugon va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 66 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alojzy Wit va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jaime 'Pelusa' Roxas, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Alojzy Wit que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oscar Alberto Toppini de Jugon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.