Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Messi & Robinho & Silva (1459311) - Tornado Lucense (801175) » 644079172: T60/J12/Primera

Liga 644079172 Información oficial sobre el partido 644079172 en Hattrick

21.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / Primera (3403)

Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 2 - 1 Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido
Jacob Salum (32') 1 - 0
1 - 1 Damien Chauvière (70')
Haval Dana (76') 2 - 1
Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 2 - 1 Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 2 - 0 Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Messi & Robinho & Silva

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): MRS prenia la batuta de l'encontre al minut 32, quan en Jacob Salum va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Passats 76 minuts, Haval Dana, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. MRS es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a MRS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sławomir Rusinowicz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en El Sayed Al-Khalifa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MRS.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Guillermo Fallón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MRS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Guillermo Fallón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lincoln Evanson de MRS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Guillermo Fallón, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Matthew Colclough del MRS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Ghazanfar Fayaz de MRS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tornado Lucense

Goles Goles

  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): En Damien Chauvière va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Javier Riveros Martín va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Damien Chauvière, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Marcos Picazo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): El Tornado va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 60, però en Marcos Picazo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.