Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olimpic de Burdeos (1593528) - Messi & Robinho & Silva (1459311) » 644079166: T60/J11/Primera

Liga 644079166 Información oficial sobre el partido 644079166 en Hattrick

14.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / Primera (3403)

Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido 3 - 1 Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido
Avel·lí 'Fuertote' Gallart (76') 1 - 0
Mehmet Can 'Mariano' Sepin (79') 2 - 0
Gilbert Reisner (84') 3 - 0
3 - 1 Sławomir Rusinowicz (88')
Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido 3 - 1 Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido 1 - 2 Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido
Tiene suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,6 % 60,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olimpic de Burdeos

Goles Goles

  • 187 Minuto 76 (Gol tiro lejano): En Antonín Kubalík conduïa pel cercle central i, veient a en Avel·lí 'Fuertote' Gallart desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Olimpic i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 79 minuts de joc. Mentre en Mehmet Can 'Mariano' Sepin el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 84, el Olimpic va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gilbert Reisner, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 32 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Franck Mengal per la seva rapidesa. Al minut 32 va intentar marxar per velocitat d'en Jurriaan Putman, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 287 Minuto 65 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Edgar 'Baragua' Céspedes ja els havia advertit que el porter contrari, en Kravann Ouch, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Messi & Robinho & Silva

Goles Goles

  • 150 Minuto 88 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Sławomir Rusinowicz de MRS va reduir diferències a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Guillermo Fallón va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Sławomir Rusinowicz, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Haval Dana de MRS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Guillermo Fallón va marcar al minut 42 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Lincoln Evanson de MRS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.