Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perdedores sin fronteras F.C. (1456974) - FC Universe (1592224) » 644079156: T60/J8/Primera

Liga 644079156 Información oficial sobre el partido 644079156 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / Primera (3403)

Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido 3 - 0 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
Matouš Zrůst (70') 1 - 0
Fernando Amigo (72') 2 - 0
Eberhard Minichsdorfer (80') 3 - 0
Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido 3 - 0 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido 7 - 0 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
Es un cenizo 7.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perdedores sin fronteras F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Matouš Zrůst ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Perdedores es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Perdedores va augmentar la diferència quan Fernando Amigo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Eberhard Minichsdorfer va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Iván Zarco va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Carlos Mercapide del Perdedores ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Claudio Olmos Blanco va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Perdedores.
  • 289 Minuto 65 (Ocasión evento especial): En Martin Limonov va fer una ràpida incursió al minut 65, però en Jan Dżaman no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Martin Limonov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rolando Confurco va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Casiano Rodríguez Marín, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Galip Gürpınar de Perdedores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Universe

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Víctor Cortallo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.