Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Messi & Robinho & Silva (1459311) - PSV Pakete (1586565) » 644079152: T60/J8/Primera

Liga 644079152 Información oficial sobre el partido 644079152 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / Primera (3403)

Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 4 - 2 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
Joshua Grant (6') 1 - 0
Sławomir Rusinowicz (19') 2 - 0
2 - 1 Sisto Aru (28')
2 - 2 Stevo Savković (42')
Guillermo Fallón (43') 3 - 2
Sławomir Rusinowicz (66') 4 - 2
Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 4 - 2 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 2 - 0 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
Tiene suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Messi & Robinho & Silva

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Will Surowiec va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de MRS, Joshua Grant, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 137 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 19 en Haval Dana va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Sławomir Rusinowicz podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Guillermo Fallón va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de MRS.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a MRS i així augmentar el marcador a 4 - 2 als 66 minuts de joc. Mentre en Sławomir Rusinowicz el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pierre Mirbach va intentar anar-se'n per velocitat al minut 4 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Haval Dana va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lincoln Evanson. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Lincoln Evanson va ridiculitzar a en Sisto Aru amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Pierre Mirbach una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Neelko van Heemst va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Jacob Salum gairebé va marcar per a MRS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Guillermo Fallón de MRS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

PSV Pakete

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 28 minuts quan Sisto Aru va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Pakete.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Stevo Savković va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a Pakete.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pakete, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Iker Cacera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Justin Dhondt.