Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Messi & Robinho & Silva (1459311) - Perdedores sin fronteras F.C. (1456974) » 644079132: T60/J2/Primera

Liga 644079132 Información oficial sobre el partido 644079132 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / Primera (3403)

Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 1 - 1 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
0 - 1 Tamás Csicsai (10')
Guillermo Fallón (28') 1 - 1
Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 1 - 1 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 4 - 0 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Messi & Robinho & Silva

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 del partit, el jugador Guillermo Fallón de MRS va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Andreas Frei va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Sławomir Rusinowicz, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El MRS va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Andreas Frei la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Andreas Frei va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 289 Minuto 77 (Ocasión evento especial): Haval Dana va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 77, però no s'esperava que en Jiří Šugar, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83, Lincoln Evanson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): MRS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 85 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Will Surowiec ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Perdedores sin fronteras F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Tamás Csicsai va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Iván Zarco després de 18 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kravann Ouch va poder desviar-lo a córner.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Perdedores sortien al contraatac. La falta llançada per Jiří Šugar va sortir força alta sense massa perill.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Galip Gürpınar de Perdedores, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 82, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dacio Peral de Perdedores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jiří Šugar de Perdedores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.