Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 644041118

Liga 644041118 Información oficial sobre el partido 644041118 en Hattrick

10.08.2019 13:25:00

Azure Alineación oficial del equipo 'Azure' en el partido 0 - 0 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Azure Alineación oficial del equipo 'Azure' en el partido 2 - 0 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
Tiene mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Azure

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Herbert Geitner va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Azure va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Knud Christophersen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Azure per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jan Suchopár, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Azure va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luka Kurčubić en un 1 contra 1 amb el porter Felipe Tinoco, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Azure va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 50 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eugen Lepădat ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Azure va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eugen Lepădat va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Felipe Tinoco.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jan Suchopár va superar els defenses rivals per velocitat al minut 82 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luka Kurčubić de Azure va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

"Miron Spurs"

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mironus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Todor Tzonev va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): En Angel Todorov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mironus van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Nikolay Múnzov va sortir desviat a la dreta de la porteria.