Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 644041115

Liga 644041115 Información oficial sobre el partido 644041115 en Hattrick

03.08.2019 13:25:00

"Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido 4 - 0 TTTT Alineación oficial del equipo 'TTTT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
"Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido 2 - 0 TTTT Alineación oficial del equipo 'TTTT' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

"Miron Spurs"

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Nicolas Pose, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Mironus es posava per davant!
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Guido Cecere el va rematar Mārcis Olups amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mironus pel centre va donar un gran resultat: el gol de Todor Boychinov va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nuño Urguía, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Mironus.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Todor Boychinov va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tomo Žigo de Mironus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan Tomo Žigo de Mironus gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Todor Tzonev de Mironus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

TTTT

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Shtilian Petrov va intentar anar-se'n per velocitat al minut 32 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de TTTT, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Florin Teianu va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de TTTT va anar a parar a la dreta de l'atac on en Filip Gojani, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yalçın Özdoğmuş de TTTT amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.