Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BARRI (433815) - Atlético Oviedo CF (795728) » 643131222: T60/R1

Copa 643131222 Información oficial sobre el partido 643131222 en Hattrick

03.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 1

BARRI Alineación oficial del equipo 'BARRI' en el partido 2 - 1 Atlético Oviedo CF Alineación oficial del equipo 'Atlético Oviedo CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BARRI Alineación oficial del equipo 'BARRI' en el partido 2 - 0 Atlético Oviedo CF Alineación oficial del equipo 'Atlético Oviedo CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BARRI

Goles Goles

  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Adrian Antuca va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. BARRI empatava el partit, 1 a 1, al minut 53.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els seguidors del BARRI contenien la respiració mentre en Cab Rapid s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Petre Iovescu de BARRI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlético Oviedo CF

Goles Goles

  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): En Gian Luigi Cilli va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 41. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Gian Luigi Cilli va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 74, però Kareem Reece va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atlético van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Valentín Bonavita, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentín Bonavita de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.