Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sacuper (1366349) - Fútbol Club de Carretera (1432090) » 641927031: T59/R4

Copa 641927031 Información oficial sobre el partido 641927031 en Hattrick

03.04.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 4

sacuper Alineación oficial del equipo 'sacuper' en el partido 1 - 3 Fútbol Club de Carretera Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club de Carretera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sacuper Alineación oficial del equipo 'sacuper' en el partido 1 - 0 Fútbol Club de Carretera Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club de Carretera' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sacuper

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, Nikolai Winberg va pentinar un córner cap al segon pal que Ala Dhifallah va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Filipp Pashintsev de sacuper es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mike van Parijs de sacuper amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Fútbol Club de Carretera

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Miguel Ángel Sanmartín entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Carretera, un peu providencial d'en Till Preninger va situar el 0-1 al panell digital.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Carretera van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Celestino Pazo.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 86, Carretera va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Till Preninger.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Carretera va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Till Preninger, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Carretera van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 69 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Alexander Moscote, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio César Vidanes.