Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

piedrabuena (440751) - FC Bostjalona (314295) » 641927028: T59/R4

Copa 641927028 Información oficial sobre el partido 641927028 en Hattrick

03.04.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 4

piedrabuena Alineación oficial del equipo 'piedrabuena' en el partido 2 - 3 FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
piedrabuena Alineación oficial del equipo 'piedrabuena' en el partido 0 - 6 FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido
Tiene suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

piedrabuena

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): piedrabuena va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Andrzej Łazowski va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 124 Minuto 73 (Gol de penalti): Corria el minut 73, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. piedrabuena s'avançava en el marcador després que en Antonio Bertollo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Zoltán Soós va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

FC Bostjalona

Goles Goles

  • 160 Minuto 39 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Elías Clamp va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 39: 1 - 1.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 73 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Ferran Orriols de Bostjalona marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): Bostjalona agafava avantatge al minut 92 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ferran Orriols amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ferran Orriols va ser clau en la jugada d'atac de Bostjalona al minut 30, quan ell mateix va fer una passada brutal a Abdul Rahim Kamarul Ariffin, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Aitor Narrubitza per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 36, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Bostjalona creava perill des de la dreta al minut 37, però en Vladimir Slavov, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a José Santolo la Cruz desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bostjalona que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Elías Clamp, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Živadin Mirković va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 56, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Vladimir Slavov va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Després de 98 minuts, Erasmo Serpa va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Vladimir Slavov va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 102 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Julien Dacheux. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.