Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Masiafcb (1367105) - Emergency Medicine (124979) » 639030726: T59/J6/VII

Liga 639030726 Información oficial sobre el partido 639030726 en Hattrick

20.04.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 6 / VII.1 (38037)

Canteranos de Oro Alineación oficial del equipo 'Canteranos de Oro' en el partido 3 - 0 Emergency Medicine Alineación oficial del equipo 'Emergency Medicine' en el partido
Francisco Revilla (40') 1 - 0
Gonzalo Diáguez (43') 2 - 0
Francisco Revilla (73') 3 - 0
Canteranos de Oro Alineación oficial del equipo 'Canteranos de Oro' en el partido 3 - 0 Emergency Medicine Alineación oficial del equipo 'Emergency Medicine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Canteranos de Oro Alineación oficial del equipo 'Canteranos de Oro' en el partido 5 - 0 Emergency Medicine Alineación oficial del equipo 'Emergency Medicine' en el partido
Tiene mala suerte 5.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canteranos de Oro

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Canteranos, atacant per l'esquerra al minut 40, va aprofitar el magnífic llançament de Francisco Revilla per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gonzalo Diáguez va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Francisco Revilla de Canteranos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Amb 21 minuts disputats, Seber Mallagaoitia gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Iker Casillas va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Natalio Vásquez de Canteranos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Seber Mallagaoitia que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gonzalo Diáguez de Canteranos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): El Canteranos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Seber Mallagaoitia la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Seber Mallagaoitia es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, José María Vázquez Herrero de Canteranos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Fortún de Canteranos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Emergency Medicine

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Fernando Llorente de -ER- va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Albiol.