Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los janecitos (117947) - Casillas F.C (1602222) » 639026935: T59/J10/VI

Liga 639026935 Información oficial sobre el partido 639026935 en Hattrick

18.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 10 / VI.957 (15275)

los janecitos Alineación oficial del equipo 'los janecitos' en el partido 2 - 2 Yeovil Town Football Club Alineación oficial del equipo 'Yeovil Town Football Club' en el partido
Eugén Kovács (37') 1 - 0
Stefano Pergreffi (61') 2 - 0
2 - 1 Józef Paśnicki (80')
2 - 2 Jean Costa Matos (83')
los janecitos Alineación oficial del equipo 'los janecitos' en el partido 2 - 2 Yeovil Town Football Club Alineación oficial del equipo 'Yeovil Town Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
los janecitos Alineación oficial del equipo 'los janecitos' en el partido 2 - 4 Yeovil Town Football Club Alineación oficial del equipo 'Yeovil Town Football Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,9 % 80,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los janecitos

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Eugén Kovács ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, janecitos es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan janecitos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Stefano Pergreffi des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Eugén Kovács va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de janecitos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Emilio Vergara, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Óscar Ribera va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Yeovil Town Football Club

Goles Goles

  • 150 Minuto 80 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Józef Paśnicki va reduir les distàncies per al Yeovil TFC amb un bon llançament de falta al minut 80. 2 a 1 quedava al marcador.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Jean Costa Matos que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Yeovil TFC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Iliyan Lyutzkanov, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Ortlieb Fasel va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Yeovil TFC va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sergio Zárate es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Marius Pierik va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 方 (Fang) 崇辉 (Chonghui) de Yeovil TFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tage Pind de Yeovil TFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.