Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zalla U.C. (489391) - Cachoperrillos (308366) » 638993936: T59/J6/VI

Liga 638993936 Información oficial sobre el partido 638993936 en Hattrick

20.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 6 / VI.368 (14686)

F.C.Papiolet Alineación oficial del equipo 'F.C.Papiolet' en el partido 2 - 3 Real Lisiados Alineación oficial del equipo 'Real Lisiados' en el partido
Valentin Ortube (9') 1 - 0
1 - 1 Javier Aybar (61')
Ingomar Gerlofsma (72') 2 - 1
2 - 2 Franco Cossellu (75')
2 - 3 Guy Jorgensen (83')
F.C.Papiolet Alineación oficial del equipo 'F.C.Papiolet' en el partido 2 - 3 Real Lisiados Alineación oficial del equipo 'Real Lisiados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.Papiolet Alineación oficial del equipo 'F.C.Papiolet' en el partido 1 - 4 Real Lisiados Alineación oficial del equipo 'Real Lisiados' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Papiolet

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): F.C.Papiolet va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Valentin Ortube va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ingomar Gerlofsma, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Tomás Vanucci del F.C.Papiolet ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Guntademaro Garis va rebre molts aplaudiments. Al minut 80 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Roberto Olazábal Solís de F.C.Papiolet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Lisiados

Goles Goles

  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador visitant Javier Aybar va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 61 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 en Franco Cossellu va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Guy Jorgensen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Lisiados.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 2 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 2 la va desaprofitar Guy Jorgensen de Lisiados, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 14 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Rickert Fernee va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tuomo Hyrkäs quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Filippo Peruzzi va rematar amb l'empenya exterior desviat.